Verlengde maatregelen rond het Coronavirus

Nog even volhouden...

Zoals jullie al gehoord hebben, zijn de maatregelen ivm het Coronavirus verlengd tot 19 april 2020. Onze manege zal daarom ook gesloten blijven tot dan. Er zullen geen lessen of activiteiten doorgaan.

Eigenaars mogen nog altijd naar hun paard komen enkel om ervoor te zorgen dat je paard de nodige verzorging en beweging heeft. Maximum 1 eigenaar per paard met maximum 1 kind. Hou je bezoek zo kort mogelijk! Blijf niet rondhangen op de manege. Enkel een kort ritje in de buurt is toegelaten, dus zonder een verplaatsing te moeten doen met bv een trailer. Paardrijden met een louter recreatief doeleinde zijn niet toegelaten. Dit wilt zeggen dat je niet urenlang het bos in mag bijvoorbeeld.

Blijf bij voorkeur op ons terrein. Een bosrit maak je op eigen risico. Indien de politie je tegenhoudt en je meldt dat dit verboden is, accepteer dit dan. Iedere gemeente interpreteert de regelgeving anders en hun communicatie en richtlijnen staan boven onze informatie. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Ga niet in groep rijden in de pistes en respecteer zeker de voorgeschreven voldoende ruimte (1,5 meter) tussen u en uw mederuiter.

Nog even volhouden! #samentegencorona


Solden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!