Joris Geenen regeert op geslaagde Après Ski Jumping


Opnieuw was het gezelligheid troef op manège Bosscherhof afgelopen weekend. Tijdens de Après-Ski jumping verzamelden de Limburgse ruiters zich voor geslaagde regionale sport gecombineerd met gezelligheid.

De Masters rubriek was de ‘eye-catcher’ van het concours op zaterdag avond. Al in de eerste ronde gebeurde een voorname schifting waarbij een deel een einde zag aan zijn Masters verhaal. Uiteindelijk was het Joris Geenen die in de laatste barrage de overwinning op zijn naam schreef in het zadel van Kioto van het Simsehof (v. Thunder vd Zuuthoeve). De combinatie hield het als enige foutloos in de derde barrage.

Geenen kwam samen met Lennert Korsten aan de start in deze derde barrage. Op de rug van de BWP-ruin, Jidelity (v. Centauer Z) sprong Korsten één balk uit de lepels en strandde zo op de tweede plaats. Isabeau Keulen vervolledigde het podium met Babybel Z.


Joris Geenen viert feest

Ook in de Grote Prijs hield Joris Geenen de concurrentie achter zich. Op de rug van zijn vertrouwde Julano sprong Geenen naar de overwinning voor Niki Geenens met Gazelle van de Vaelenberg en Geert Nouwen met Havana.

De 1.00m overwinning kwam op naam te staan van Kyle Cuypers met Mystic Lady.

Bron: Equnews

Solden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!