Breng je lidkaart, licentie en verzekering in orde voor 2024!

Een beetje administratie

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar brengt altijd een klein beetje administratie met zich mee.
Je lidkaart

Deze is geldig van januari tot en met december. Iedereen die gestald is op onze manege, deelneemt aan onze lessen of op een andere manier gebruikt maakt van onze pistes, is verplicht een lidkaart te nemen van Manege Bosscherhof. Deze kost in 2024 slechts €50 voor één jaar en is geldig voor het hele gezin.

Met deze lidkaart mag je deelnemen aan alle activiteiten van onze manege, zoals jumpings, dressuurwedstrijden, behendigheidsproeven, clubkampioenschap en alle andere activiteiten.

Tip! Via je mutualiteit, krijg je €15 terug per actief gezinslid. Laat hiervoor het formulier van je mutualiteit invullen door Geert Meurs.

Je verzekering

Had je in 2023 een verzekering afgesloten via onze manege? Dan is deze nog geldig tot het einde van januari 2024, maar wacht niet te lang om deze te verlengen.

Welke verzekeringen zijn er?

  • De C-verzekering: dit is de basisverzekering waardoor je voor alle activiteiten (lessen, wandelingen, ...) die plaatsvinden in onze manege bent gedekt. Deze kost €23 voor een volledig jaar (tot en met januari 2024)
  • De I-verzekering: dit is de uitbreiding op de C-verzekering waardoor je niet alleen op manege, maar ook erbuiten bent gedekt, bijvoorbeeld als je alleen gaat wandelen of alleen in de piste rijdt. Ook mensen met een eigen paard die hiermee rijden in de piste of op verplaatsing, zijn gedekt door deze verzekering. De C + I-verzekering kost €40.

Iedereen die rijdt op onze manege is verplicht om een verzekering te nemen. Als je zelf al een verzekering hebt die de paardensport dekt, is natuurlijk ook goed.

Je licentie

Wil je deelnemen aan officiële wedstrijden tijdens het buitenseizoen? Of aan nationale of internationale wedstrijden? Dan heb je een licentie nodig. Meer informatie, het aanschaffen of het verlengen van je huidige licentie kan je krijgen bij Geert Meurs op de manege.

Solden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!