Kampen

Al spelenderwijs leren paarden? Dat kan!
Heb jij nog nooit gereden? Of ben je al een echte kenner? Hoe ver je ook staat, tijdens onze kampen zal je snel je paardrijkunsten verbeteren. Onze professionele instructeurs staan al te popelen om je les te geven op je eigen niveau. Zij hebben alles in huis om je op korte tijd grote vorderingen te laten maken.
paardrijden-zutendaal4.jpg

We bieden twee soorten kampen aan:

  1. Wakasa paardrijkampen
  2. Language Valley paardrijkampen

Wakasa paardrijkampen

Leer op een spelenderwijs paardrijden! Ben je een beginner of net al gevorderd? Geen probleem! Je krijgt van onze instructeurs leuke activiteiten op je eigen niveau. Tijdens deze kampen worden de activiteiten met de paarden afgewisseld met leuke bosspelletjes.

Maar paarden hebben zoveel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat ze kunnen praten? Daarom zullen wij je ook echte paardentaal leren spreken. Zo kan je rustig met je paard communiceren. Bovendien leggen we je uit hoe je een paard kan besturen als je op de grond staat, met behulp van de lange lijnen of zelfs in volle vrijheid.

Wakasa paardrijkamp

12 juli 2021

Wakasa paardrijkamp

16 augustus 2021

Wakasa paardrijkamp

23 augustus 2021

Language Valley paardrijkampen

Wil je er nog een extraatje bovenop? Dan kan je er ook voor kiezen om je Frans of Engels bij te schaven. Dit wordt op een speelse manier gedaan met leuke activiteiten binnen en buiten.

Natuurlijk breng je ook veel tijd door met onze pony's en paarden. Al heb jij nog nooit gereden, dan is het zeker eens de moeite waard om eens deel te nemen aan dit kamp! Je zal zien hoe je op korte tijd de kneepjes van het vak leert op een heel ontspannen manier. Zoals je misschien al wist, stralen paarden rust uit..

Meer ervaren ruiters kunnen tijdens dit kamp verder evolueren. De professionele instructeurs verwelkomen je met open armen om je les te geven op je eigen niveau.

Frans leren & paardrijden (Language Valley)

5 juli 2021

Engels leren & paardrijden (Language Valley)

9 augustus 2021

Frans leren & paardrijden (Language Valley)

9 augustus 2021
Solden

Subscribe to our newsletter

Stay up-to-date with the latest news!